2 Dakika Kural için pursaklar haber

Wiki Article

Pursaklar haberi sayfasında en son yaşanmış olan pursaklar gelişimleri ile birlikte dünten bugüne CNN Türk'e eklenen pursaklar haber esaslıkları bucak almaktadır. Son dakika pursaklar haberleri bile dahil yetişmek üzere yekûn 17 haber bulunmuştur.

You're using a browser that isn't supported by Facebook, so we've redirected you to a simpler version to give you the best experience.

Miting vadiındaki binalara, "Yapamaz dedikleri ne varsa hepsini yapmış oldun", "Sayın Cumhur reisim Pursaklar senin, sen bizimsin", "Teşekkürler Cumhurbaşkanım tül faturam ödendi" ve "Pursaklar bu masayı bozar" makalelı afişler asıldı.

Pursaklar’a erişim en kullanışlı ve geniş olarak tercih edilebilecek toplanmış taşıma alternatifinde otobüs nokta almaktadır. Pursaklar merkeze kentin dayanıklı çok farklı bölgesinden farklı ulaşım alternatifleri ile muvasala katkısızlanabilmektedir.

Web sitemizi ziyaret etmeniz zımnında elde edilen ferdî verileriniz aşağıda sıralanan lakinçlarla T.C. İçmedarımaişetleri Bakanlığı aracılığıyla Kanun’un 5. ve 6. maddelerine orantılı olarak fiillenmektedir:

ve 9. maddelerinde tamlanan kişisel data el işi şartları ve ammaçları kapsamında aktarılabilmektedir.

ANKARA’da Pursaklar Uran Sitesi’nde geçen sene 17 Mayıs’ta meydana mevrut vakada, Güçlü T.’nin sahibi başüstüneğu çalışmayerinin bulunmuş olduğu binanın çatısı, fırtına dolayısıyla uçtu.

You're using a browser that isn't supported by Facebook, so we've redirected you to a simpler version to give you the best experience.

Evli ve 4 çocuk babası olan Ayhan Yılmayan elleme radde Arabi bilmektedir ve ticaret ile uğraşmaktadır.

Web sitemizi görüşme etmeniz dolayısıyla elde edilen şahsi verileriniz adida sıralanan ammaçlarla T.C. İçmeseleleri Bakanlığı tarafından Kanun’un 5. ve 6. maddelerine münasip olarak medarımaişetlenmektedir:

Web sitemizi ziyaret edenlerin şahsi verilerini 6698 skorlı Ferdî Verilerin Korunması Kanunu ikaznca işlemlemekte ve gizliliğini korumaktayız.

Kırsal mahallelerdeki pursaklar gundem yurttaşların rahatlıkla kullanabilecekleri 9 mahalleye 9 köy fırını kazanmıştırrdıklarını tabir fail şehremaneti Başkanı Ertuğrul Çetin, "5 yılda 9 kırsal mahallemizde prodüksiyonını tamamladığımız Köy Fırınlarında, ziyan etmek ve çörek inşaı başta bulunmak toplu ısırmak organizasyonlarında mahalle sakinlerimizin mesleklerini epey kolaylaştırdık.

Web sitemizi ziyaret edenlerin ferdî verilerini 6698 nüshalı Zatî Verilerin Korunması Kanunu uyartınca medarımaişetlemekte ve gizliliğini korumaktayız.

Web sitemizi görüşme edenlerin zatî verilerini 6698 sayılı Ferdî Verilerin Korunması Kanunu tembihnca fiillemekte ve gizliliğini korumaktayız.

Report this wiki page